..jgn lupe singgah cni..

..kengkawan..

Isnin, 18 Januari 2010

PERADUAN PENDAFTARAN AGEN TOPUP PERCUMA..

mmg tgh carik pun agen top up nei..
sblum nei penah buat..tp stop sebab da reload gune maybank..heheh..
so..bile da jumpe blog nei suke sgt2..
sambil tuh join contest skali..
hope2 bertuah laa yek..
kalu kengkawan nak join contest nei just masuk cni..
http://mylittleladiesrack.blogspot.com/

Shawl Murah!

syarat2 die pun senang jek :

Perlu ada blog

Cara-cara penyertaan:

Follow blog (mylittleladiesrack), dan yang ada facebook (jadi Fan)
Letakkan banner(Klik) blog ini di blog anda. Pilih saiz yang berkenan di hati.
War-warkan peraduan ini..dan juga mengenai kewujudan blogshop My Little Ladies Rack di blog anda dan link kan kepada (http://mylittleladiesrack.blogspot.com)..buat post simple je, tak perlu panjang berjela.. dan yang paling penting, sertakan banner dibawah ini dalam post tersebut.

hadiah lak :

3 Orang yang bertuah, akan mendapat pendaftaran agen prepaid secara percuma (yang bernilai RM35 setiap pendaftran)

semoge berjaya..

4 ulasan:

Miss Mully berkata...

hai. Terima kasih sebab join contest diblog sy.. nanti ada list org bertuah diblog sy, jgn lupa dtg menjenguk ek.. hihi.

ada sedikit pembetulan, awk lupa syarat no.2..

2)Letakkan banner(Klik) blog ini di blog anda. Pilih saiz yang berkenan di hati.

jgn lupa ye.. good luck.:)

Miss Mully berkata...

hai, lupa nak tulis td.
untuk informasi yang lebih tentang topup ni, boleh rujuk di laman berkenaan;

http://mylittleprepaid.blogspot.com/

~aSHa~ berkata...

wah sgt menarik dan lain dari yg lain

MiDiAiDa berkata...

haah..asha da join lum?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...