..jgn lupe singgah cni..

..kengkawan..

Jumaat, 19 Februari 2010

MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..

Photo Albums at WiddlyTinks.com

da lame nak wat giveaway nei..tp x tau nape x wat2..hahah..so arinei aku terpk kene wat jgk..nei pun sempena blog biz aku yang terbaru n sempena anniversary perkenalan aku n hasben aku 15 feb nei..so kengkawan n blogger2 sume dijemput untuk menyertai giveaway nei..
syarat-syarat mudah jek..

1. mule2 sekali korg kene jd follower http://midiaidabiz2u.blogspot.com/..
2. pastuh korang letak gambo atas tuh kat sidebar korang n letak tajuk MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..
3. pastuh korang wat 1 entry bertajuk MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY..n tulis laa ape2 yang korang rase nak tulis..
4. okay..bile da wat entry tuh..korang copy link entry tuh n post kat ruangan comment..
5. nanti aku akan g cek entry korang tuh..
6. settle..

mudah jek kan?..hadiah tidak akan dimaklumkan di sini..sebab ia merupakan hadiah misteri..chewahhh..tarikh tutup giveaway nei pada 28 FEB 2010 nei..tp cabutan pertama akan dibuat pada 15 feb 2010 jam 8 malam..sempena anniversary tersebut..cabutan seterusnya akan dimaklumkan kemudian..insyaallah akan banyak cabutan yang dibuat untuk menggembirakan korang sume..heheh..

ok semoge berjaya..;D

p/s..cabutan pertama da settle..cabutan ke-2 plak pada 21 feb nei yek kengkawan..tunggguuuu!!!!..

tahniah pd yang bertuah cabutan ke-2..cabutan terakhir pada 28hb Feb nei yek..tunggu!!!..

3 ulasan:

nurul berkata...

kak aida,
mintak http://my-giveaway.blogspot.com/ iklankan giveaway ni....t mesti ramai yg join!!kte pon nak join gaks..heheheee

MiDiAiDa berkata...

tq 4 d info..x pe laa..sape yg tau jek join laa..maleh nak announce sgt..glamor noo..heheh..

ALYN_C3N1 berkata...

Ooo...thanks yer..nt rajin2 alyn join la..ahaakkksss!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...