..jgn lupe singgah cni..

..kengkawan..

Isnin, 14 Februari 2011

CONTEST AKU DAN KERETA..

entry nei dr 09012011 - 14022011..
entry baru kat bwh nei yek..
JOM JOIN CONTEST NEI..;D


okies..seperti yg didot war2 kan dlm entry yg lepas..07012011..
didot nak wat contest bermule arinei..
n hasben didot pun support contest nei..banner kat atas tuh die laa yg wat kan..tq abg!!..

contest nei mudah jek..just letak pic korang ngan kete..n then cite laa ckit2 pe yg korg nak cite pasai kete tuh..
haa..senang kan???..

so nei syarat2nye..
1 - jd follower blog nei n lurve shoppe..
2 - letak gambar banner nei kat side bar korang..
3 - buat entry pasal contest nei..letak pic korang ngan kete..digalakkan kete sendiri yek..heheh..then cite laa ape saje yg korang nak cite pasal kete tuh..
4 - tinggalkan link entry korang kat cni..senang didot nak g skodeng..
5 - tag 3 org rakan korang..nk lebih pun bley..
tuh saje..mudah kan???..like a,b,c..heheh..

adiah???..
masih dirahsiakan..didot nak tgk dulu ramai ke yg join..hihihi..
kategori adiah..
1 - penyertaan yg pertama
2 - entry yg menarik
3 - penyertaan yg terakhir

tarikh contest..
9 Januari 2011 - 14 Februari 2011..
sbb pe didot pilih sampai 14 Februari???..
coz 15 Februari tuh anniversary perkenalan kitorg yang ke 11 tahun..
so sempena anniversary kitorg nanti..
didot nak bg adiah utk korang yg bertuah laa..hihihi..

ok..selamat bercontest n gud luck k..;D

38 ulasan:

Nur Ezzat berkata...

boley ke join ni?

midiaida berkata...

eh bleh jek..x slh pun..jemput2..;D

@cu SaYaNg berkata...

aku nk menang kategori yg pertama..sebab aku tak pandai mengarang cerita...hahahaa

http://sephiasayang.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kereta.html

erk..tetiba baru teringat,tak semesti nya keta sendiri kan??
nanti kalau cite keta sendiri terkejut lak orang sebab power beno..hahahahaaaa

eMMe berkata...

tQ, i will up the entry aida...baru masuk keje ni, setel keje jap, hehehe~

midiaida berkata...

pya..heheh..sebenonye digalakkan kete sendiri..tp bley jek..x kisah..alaa up laa pic kete sendiri..ade kan???..

@cu SaYaNg berkata...

awat cek x habaq terang2 nk keta sendiri?? huhuhu...nk kena edit blk entri tu

midiaida berkata...

emmi..ok..cpat2 tau..tkut ko lupe jek kalu lambat2..heheh..

@cu SaYaNg berkata...

ok..ok..done..dah updet dah
keta sendiri cepat la updet nya..hehehe

http://sephiasayang.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kereta.html

midiaida berkata...

heheh..sbnrnye x kisah pun kete sape2..tp midi kate kete sendiri..so ikut jek laa..hihihi..

lupekanje berkata...

iskk...ingatkan nak bagi adiah keter tu...hehe

eMMe berkata...

Salam Aida, aku join contest ko dah

http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kereta.html

hope ko bagi luck kat aku
hehehehe~TQ

Eri-chan berkata...

salam,

tag by acu. so i join contest by U,..hehe

http://abeginningoflife.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kereta-kubukan-kereta.html

Ayuraza berkata...

salam,

kena tag oleh kak emme..
link bacak okkay...
dah buat..dah jadi follower kedua2 blog. dah letak sidebar..

tunggu nak menang je nih..hehe

http://ayuraza.blogspot.com/2011/01/amal-tergantung-di-kaki-langit.html

HaSrUl tAuFEk berkata...

tambahla produk jualan.layari adamtaufek.blogspot.com.tq

faiznaimi berkata...

Nak join jugak ler........... Macam best jeh...
heheheh.... Nanti Naimi join k (^^)

faiznaimi berkata...

Nak join jugak ler........
Macam best jer.... (^^)

LyNn'Azlina berkata...

lin join contest..hope puan penganjur berkenan

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

id:lin azlina

arezura berkata...

SY DH JOIN..

http://arezuratheprincess.blogspot.com

arezura berkata...

SY DH JOIN..

http://arezuratheprincess.blogspot.com

faiznaimi berkata...

Salam...
Hai Didot....
Naimi dah join contest Aku dan Kereta. Check it out....
http://faiznaimi270502.blogspot.com

Mama Zharfan berkata...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

my shaizhar blog contest berkata...

saya turut serta

id followers : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

Nana berkata...

nak join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

Nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

Chekgu Azrine berkata...

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

Zyash berkata...

Dah join dah..Harap x terlambat yer...
CONTEST AKU DAN KERETA
HEARTBEAT
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM

Zyash berkata...

Dah join dah..Harap x terlambat yer...
CONTEST AKU DAN KERETA

Zyash berkata...

Sila lah lawat entry saya yg ini pula.
HEARTBEAT
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM

Zyash berkata...

Sila lah lawat entry saya yg ini pula.
HEARTBEAT
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM

eddy syrol berkata...

dah join n polow

http://eddysyrol.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

kyoo reza berkata...

sudah join di detik2 akhir..hu3

http://kyoo-reza.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

Nini D.. berkata...

join!!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

LYA m@m@ ASYA berkata...

JOIN JUGA:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

TENKIU

faiznaimi berkata...

Inie link NAimi, DiDOT.
More specific and easy (^^)
http://faiznaimi270502.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

fazemy berkata...

Nak join..tp cam dah lmbt je. huwaaa...sob sob

pieyaris berkata...

joined!!

http://pieyaris.blogspot.com/2011/02/saper-ahli-ahli-drift-yang-hebat-di.html

atie berkata...

sy join.
http://atieameera.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html
tq~~

deqlis berkata...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

join...!! last minute nie dekat 11.40 malam 14 Feb...pepun thanks penganjur..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...