..jgn lupe singgah cni..

..kengkawan..

Khamis, 9 September 2010

SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

alhamdulillah..sebulan da kite sume berpose..
besok da raye..
sekejap jek rasenyeee kan???...

dikesempatkan ini..
aida nak ucap selamat hari raya aidilfitri..
minta maaf zahir dan batin..
ati2 memandu di hari raya nei..
jemput dtg rumah yek..
tp kene kol dulu laa..
kang sampai2..pintu bertutup jek..heheh..
x de uma laa tuh maksudnye..hihihi..

ok laa..
"SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN"..

2 ulasan:

Kau Bunga Cintaku...!!! berkata...

salam..
nnt kalau free, jenguk2 la blog saya jugak..
thanks..

applycreditcard berkata...

Salam ,apa kabar n slmt berkenalan.. akak ni tgh mencari sesapa yg berminat nak cari site income utk keja yg sgt2 mudah. Jadi agen pinjaman peribadi/personal loan dgn bank islam atau pun alrajhi bank. Keja ni senang sgt, hanya Tanya sesapa yg nak mohon pinjaman bank. Pastu kalau ada yg nak mohon, u hulur borang. Tlg isikan borang tu . Komisennya pun sgt bagus tau.. ni no hp akak 019 745 0580 ataupun 013 7131691(kahar). Cal atau pun sms akak ye..kita jumpa atau pun akak pos kan borang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...